Rreth nesh

Kush është KRIEL sh.p.k?

KRIEL SHPK

Shoqeria jone me nje experience disa vjecare ne tregun shqiptar tregton te gjithe gamen e materialeve qe perpunojne mermerin dhe granitin. Gjithashtu tregtojme te gjithe aksesoret e bronxit per varre. Te gjitha materialet importohen nga firmat me te njohura italiane te kesaj fushe.

aksesoret e bronzit per varre100%
gjithe gamen e materialeve qe perpunon gurin100%
foto porcelani te formave dhe permasave te ndryshme100%
Perpunim Mermerin dhe Graniti100%
Qirinj per Varreza100%